Thursday, March 22, 2012

4th Anniversary (^_^)

Pejam Celik Pejam Celik
Dah 4 Tahun percintaan kami..
Soooo Sweet..
Mengimbau kembali nostalgia lama..
Ceewaahhh..!

Perkenalan kami bermula 1 Mac 2008..
Our 1st date pada tarikh hari ini pada tahun 2008
Yupp...!!!
22 Mac 2008
Berdebar2 untuk bersua muka..
Abang datang ambil Mimie
Kat rumah Mama dan Abah Mimie di Putrajaya
Tempat pertama 1st date...
Mines!
KFC Mines tempat kami lunch buat pertama kali..
Masa ni Mimie tak perlu berpura2..
Mimie jadi diri Mimie dan Abang menerima seadanya..
Since masa Mimie ketawa dengan jenaka abang ketika tu
takdenye nak cover2..
Ketawa as macam gather2 with friends..
Takde la macam orang gila ketawa..
Sape yang kenal tu boleh la bayangkan macam mana Mimie ketawa..
Yang tak kenal tu jangan nak pandai2 imagine pulak..
Hahaha

Pada tarikh ni
Abang hadiahkan gelang kristal..
Hadiah pertama dari abang. 
Sangat cantik..
Pandai abang pilih..
Sebelum abang pakaikan gelang, abang tanya Mimie satu soalan..
"Sudikah awak jadi kekasih saya?"
Terkejut Mimie coz our 1st date abang berani tanyakan soalan tu..
Mimie pulak terus mengangguk..
Macam tak percaya Mimie menerimanya..
Tapi Mimie terima dengan hati yang ikhlas..
Alhamdulillah..
Kami bukan milik sesiapa ketika itu..
Jadi tak menjadi kesalahan kami bersama..
Kami tak pernah rampas sesiapa dari sesiapa..
Berkat doa Mama dan Abah Mimie, Anakmu bahagia..
Terima kasih Mama, Abah..
Terima kasih Ya Allah..
Semenjak itu hubungan kami berterusan sehingga ke jinjang pelamin..
Kami sangat bahagia sehingga kini..
Terima kasih Ya ALLAH..
Kurniakan lelaki terbaik dalam hidup Mimie..
Tiada kisah silam perlu diungkitkan kembali..
Semuanya telah kami padamkan kenangan masing2..
Dan kami sangat mencintai antara satu sama lain..

Dating Time (^_^)

3 comments:

  1. so sweett.....i wish i could b happy as u too sis....sya doakan smoga akak trus bahagia selamanya...jgn pnh ada yg mganggu kbhagiaan akak skeluarga yep...aminnn.... (*__*)

    ReplyDelete
  2. Aminn..
    TQ Sya..
    Akak doakan adik akak ni menemui kebahagiaan yang diimpikan..
    Sama2 kita bahagia dan membahagiakan pasangan kita k..
    (^____^)

    ReplyDelete
  3. aminnn.....thanks jgk akak! xoxo!

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG