Saturday, March 3, 2012

Welcome My New Blog

Assalamualaikum semua..

Ini bukanlah kali pertama Mimie menulis blog..
Tapi ini adalah entry pertama dalam blog baru..
Inilah hakikatnya...
Blog baru Mimie..
Kisahnya begini.................

Sebelum ni Mimie dah ada blog yang paling Mimie sayangi..
Blog Mimie nama http://lovelymimie.blogspot.com/..
Tapi pada 02.03.2012 Mimie deletekan akaun goole..
Disebabkan Mimie telah memadam akaun google
Secara automatik blog Mimie yang berusia 4 tahun telah hilang...

Uwaaa....
Menangis Mimie..
Mana taknya..
Blog Mimie tu sebelum Mimie kawin lagi..
Banyak kenangan dalam blog tu..
Banyak gambar2 dan cerita yang tak boleh diukir kembali..
Cerita2 perkenalan dengan suami, bertunang, kawin dan menimang cahaya mata...
Yang paling sedih adalah cerita mengenai pengalaman bersalin dan membesarkan anak..
Kini semuanya telah HILANG......!!!

Ya Allah..
Sedihnya hanya Allah yang tahu..
Kenangan bersama anak dan suami dalam blog sebelum ni telah hilang..
Tapi suami cakap bukalah blog baru...
Jangan dikenang barang yang tiada..
Banyak lagi kenangan yang kami ingin rakamkan..
Suami cakap lebih baik blog hilang sekarang dari hilang akan datang..
Kalu hilang akan datang mesti hati lagi sedih..

So, Mimie mulakan blog baru Mimie..
http://lovelymimiee.blogspot.com/..
Mimie just tambah 'e' supaya kenangan blog lalu takkan hilang..

Kepada follower Mimie yang sebelum ni..
Maaf Mimie ucapkan..
Harap kita still boleh connection in my new blog..
As soon as possible Mimie akan follow back..
Thankz all..
Especialy my bestfriends mommies blogger..
Give me a support k..
Thankz a lot...

6 comments:

  1. ika baru je baca entry nasi kerabu mimie..pastu tetiba xboleh komen..pelik jugak..huhu..
    xpe..jgn sedih2..
    nanti tulis banyak2 kat sini ye..
    salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan ika..
      terima kasih give me a support..
      really appreciate..

      Delete
  2. salam perkenalan.. sedihnye terdelete.. takpe kita mulakan yang baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas sokongan..
      Memang sedih..
      Mulakan kembali..
      (^_^)

      Delete
  3. siannya mimie...mesti rasa macam separuh jiwa hilangkan bila blog yg kita coret suka duka kita dalam tue terdelete...takpe la mimi..mulakan baru dan insya-allah banyak entri menarik lagi boleh dicoretkan

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG