Thursday, April 26, 2012

It's a Beautiful Morning (^_^)

PERHATIAN: Story love about Mimie and Encik Hubby. Sebarang kesan sampingan terhadap pembaca adalah di bawah tanggungan sendiri. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap gangguan emosi dan jiwa yang dialami oleh pembaca.

Morning everybody..
To mommy2, blogger, frenz, and stalkers...

Today i have wonderful day..! Thank you dear husband for everything in my life. Ehem.. Ehem.. Ingat tak post Mimie tentang lagu Cinta bersatu KLIK DI SINI . Last night Encik Hubby baca blog Mimie. Encik Hubby dengar lagu ni dengan menghayati liriknya sekali. Of coz la masa tu Mimie di samping Encik Hubby tercinta ni. Time ni Batrisyia sibuk dengan cartoon and susunye. So privacy sikit la masa dengar lagu ni dengan Encik Hubby. So Mimie dapat one kiss (opsss... sensor sikit Mimie kan public ni.. keke). Then Encik Hubby said, "Thank you sayang. Nice song".

Bila cerita tentang suami membaca blog ni. Nak tanye readers semua boleh tak? (Tak boleh pun nak tanya jugak.. hehe). Hubby readers semua ada tak baca blog yang u all create and story? Kalau ada boleh share dengan Mimie tentang pendapat hubby u all about ur blog. Kalau hubby yang tak suka baca blog u all tapi still support u all update story about ur family pun boleh share jugak. Amacam...??

Hubby Mimie support Mimie dalam penulisan blog ni. Walaupun Encik Hubby takde his own blog (FB je die ade.. kekeke) tapi kadang2 Encik Hubby mengambil masa yang sesuai untuk membaca blog Mimie. So Mimie just story about advice for me untuk share dengan readers and happy story dalam blog kesayangan keluarga Mimie ni.. Hehehe.



Note: HAVE A NICE DAY TO READERS.. PAPAI (^o^)



18 comments:

  1. Mr Fallah pembaca setia, tetiap hari dia baca lelebih lagi masa dia outstation....

    ada dalam setahun dia komen ikot mood he3...

    tp ada n3 yg dia baca & rasa xsesuai (mcm ada makian, umpatan) dia mntk remove, mmg akan remove sbb dia la kawan, chenta hati & advisor ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia. Alhamdulillah dapat suami yang sentiasa membimbing kita.
      Mimie pun tak post n3 yang xseuai tu sbb suami Mimie mmg tak suka buat macam tu.
      Best frenz pun byk nasihat spy jgn buat post xsesuai tu dlm blog.
      Kita beruntung dapat suami yang betul2 baca blog kita dan tak suka tgk benda2 jelik dlm blog kita. (^_^)

      Delete
  2. pareh tak minat nak baca blog ni...
    tapi bila ak citer2 itu ini, dia pon sibuk2 nak amik tahu jugak la...so dia akan baca lbh kurang then tutup...n buka balik blog bila ak citer story lain plak...hehehe...
    but bg dia as long as apa ak tulis x over n x memberi persepsi negative org psl ak n family ok la...tp klu smpai nak gaduh2 n story2 kisah cinta lama ke, dia bg kata dua je, tutup blog or pk sendiri...
    kiranya selagi benda baik ak buat dia sokong...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus2..
      Abg tajul suka baca blog part Batrisyia.
      Paling die suka baca kalau story perkembangan Batrisyia.
      Part vacation pun die suka baca. tapi blog lama dah delete.
      Nanti nak re-story cerita vacation last year.
      (^_^)

      Delete
  3. Epul pon pembaca setia my blog...dia xdpt komen kat blog ak sbb xde gmail, so ape yg dia buat is vote my post as 'like', 'motivating' or 'inspiring'....dia x vote 'funny' sbb ak mmg xcreate that such phrase sbb ak xnk org gelakkan ak....hahahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan dapat hubby mcm ni..
      Sentiasa support wife msg2..
      Msg2 ada cara tersendiri utk support blog isteri.
      Sweet kan...???
      Hehehe

      Delete
    2. na:kan tak pasal2 ak vote funny sampai 3 pat kali kan3....

      Delete
    3. Ak xpernah vote blog sape2..
      Tapi kena jgk fitnah yg aku ni vote kt blog die tu..
      Oppsss... Bukan saya yang vote tau..
      Fitnah tu lebih teruk dari membunuh..
      (^_^)

      Delete
  4. xde hubby lg, hahaha...
    *saje nk myibuk jgk kan*
    write for my own reading je, luahan hati utk syok sndiri je, tu tkejut time akak ada komen tu, hehe...
    nway u r lucky my dear sis to have a good hubby...
    will always support ur blog, insyaAllah...
    (~__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sya..
      Akak doakan sya dapat suami yang sentiasa memahami,mencintai dan melindungi sya setiap masa.
      Yang penting mesti terima suami kita sepenuh hati tau.
      Kalau ada kenangan lama tu buang jauh2..
      Jangan terbawa2 dalam perhubungan baru.
      Redha isteri tu terletak pada redha suami..
      (^_^)

      Delete
    2. amin....mudah2an akn jmpa hubby spt yg akak doa2kan tu...
      nasihat yg bguna tu, akan diingat, insyaAllah..
      akak pgi USS bile ea? insyaAllah klu xde aral sya pgi sna 5 mei ni...

      Delete
    3. InsyaAllah 11 Mei ni..
      Family vacation.
      Sya gi dgn sape?
      Akak gi dgn suami dan anak je..
      Happy holiday ye..

      Delete
  5. owhh...igtkn klu kbetulan sama trkh, leh jmpa kt sna...sya pgi dgn spupu, dia knvo kt utm skudai, then dia ajak pgi USS, alhamdulillah tcapi jgk hasrat nk pgi sna... thanks akak... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh silap.
      Akak pegi 19 Mei ni..
      hehe..
      Tu la..
      Kalau jumpa kat sana akak dah mintak sya jadi cameraman akak la.. hahaha

      Delete
  6. klu akak xpgi public holiday/weekend, sdara sya kt sna leh dptkan diskaun utk tiket...
    sya pn pgi weekend jgk, so xmrasa la diskaun tu, hehe..
    stkat camerawoman, no hal la! hihi, tp xde rzeki, sya smpai dlu la, nnti sya bg info tmpat pe yg best ok?
    (~__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..
      ok... next time nak dtg lagi akak gtau sya..
      leh dapat diskaun.. hehe

      Delete
  7. boleh je, insyaAllah...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG