Thursday, April 19, 2012

Kelulusan Keluar Negara (^_^)

Alhamdulillah.. Next month Encik hubby nak bawa Mimie dan Batrisyia jalan2..Vacation Abroad...!!! Weeeee........

Thank you Encik Hubby tersayang..
Tak sabar nak jalan2 USS Singapore.. (^___^)

Tapi sebelum pergi tu, Mimie kena hantar borang lawatan keluar negara atas urusan persendirian mengikut Surat Pekekliling Am Bil. 1/1984. Sebagai kakitangan kerajaan yang berpendapatan tetap dan berpencen ni, Mimie kena la ikut prosedur. Alhamdulillah. Datuk as my Ketua Jabatan dah sokong form Mimie ni. So hari ni nak hantar kat Admin Department pulak. Alhamdulillah urusan dipermudahkan. Submit semalam form ni. Hari ni dah disokong oleh Datuk.

Kebetulan pulak dapat gaji baru Bulan ni sekali dengan kenaikan tahunan.. Masyukk bulan ni dengan Encik Hubby.. Kami suami isteri sama-sama dapat kenaikan tahunan dan tunggakan gaji as Government employee. Untungnye kerja kerajaan ni. Alhamdulillah ke atas limpahan rezeki yang Allah SWT berikan kepada kami sekeluarga.

USS Singapore.. Wait for us (^_^)


p/s: Excited sangat2.. Tak sabar nak tunggu bulan MAY 2012 (^_^)

14 comments:

  1. okey tak sabar nk tggu update psl uss ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH..
      Next month story about USS Singapore..
      Selamat bercuti jugak kepada Mrs.Eady..
      (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe..
      Ala Na..
      Nanti zatun beli souvenir..
      okay???
      (^_^)

      Delete
    2. nak gak...na jom kita gi uss akhir tahun ni...ms tu zameer pon dah besar banyak...hehehe

      Delete
    3. boleh2..
      no problem..
      Nnt aku update story utk Ma jadikan reference nak gi akhir thn..
      (^_^)

      Delete
  3. bulan ni kakitgn k/jaan kenduri besar..hihihi..enjoy ur holiday nanti..jgn lupe update...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Rezeki org gomen..
      TQ Lady Rina..
      (^_^)

      Delete
  4. smua gov. servant hepi banget tunggu hari gaji 25hb ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Sgt2 seronok dgn gaji baru ni..
      Melimpah rezeki untuk Mimie dan suami kali ni..
      Syukur kepada Allah atas kurniaan ni..
      Take care ur 2nd preggy k..
      (^_^)

      Delete
  5. seronoknya nak gi jalan2 ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH..
      Harap2 perancangan dipermudahkan Allah..
      (^_^)

      Delete
  6. bestnya!! sgt jeles! hepy holiday kak! nnti upload gmbr byk2 tau... (~__^)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG