Monday, April 23, 2012

Upgrade Our Lovely Garden (>_<)

Hello my readers...

Hari sabtu baru2 ni, Encik Hubby bawa Mimie, Batrisyia, My mother in law (Ummie) and my sis in law ke Sungai Buloh. Agenda kali ni adalah untuk upgrade decoration our mini garden. Mak ai.. Sangat2 murah harga kat sini if nak bandingkan dengan harga2 kat lain. Patut la Encik hubby selalu datang beli pokok2 kat sini..

Ummie Mimie of coz la cari pokok2 bunga. Banyak jugak my ummie ni shopping. Ummie cakap harga kat Sg. Buloh ni separuh harga murah dari harga di Terengganu..

Mimie dan suami pulak beli tambahan pokok untuk tepi pagar rumah kami. Selain tu Encik Hubby beli 2 pohon pokok buah. Pokok buah delima merah dan pokok jambu guava. Delima merah ni susah nak dapat kat pasaran. Kebanyakannya pokok delima putih yang ada kat pasaran. Jambu guava pun susah nak dapat kat pasaran. Guava ni buah jambu yang berwarna merah. (Sedapnye kalau dapat buat air.. Hehehe)

Nak ikut saya x?? (^_^)




Hot's Day with Ayah (^_^)



Batrisyia dan Mama



Amoi nak siram bunga hehe (^_^)



My ummie.. (^_^)



Hari Ahad pulak (semalam), kami shopping barang basah untuk dapur. Kalau tak ke giant, kami akan ke tesco. Kali ni kami pilih tesco. Semalam harga udang XXL RM15.99 sekilo. Memang besar betul udang tu. Mimie pun amik lebih dari sekilo. Tak tau la promosi sampai bila.

Si Comel ni shopping jugak.. (^_^)

Ok la.. Mimie nak work dulu. Hari ni ada perhimpunan bulanan. Semoga hari ni diberi rahmat oleh Allah dan semoga dijauhkan dari manusia yang selalu berburuk sangka sesama manusia. Aminnn...

1 comment:

  1. tu la org ramai berkata pokok2 bunga di sg buluh lebih murah berbanding tempat lain

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG