Tuesday, May 15, 2012

Flashlight Earpick (^_^)

Salam semua..

Hari Jumaat minggu lepas Mimie shopping online lagi (malas nak menapak ke kedai mencari barang yang dikehendaki.. hehe). Kali ni Mimie beli flashlight earpick. Operasi dimulakan dengan anak sedara Mimie yang datang ke rumah Mimie (Ni kes Batrisyia tak nak dikorek telinga, so Qaseh menjadi mangsa). Habis licin telinga anak sedara (Puteri Qaseh Qaisara).

Bila Encik Hubby tercinta pulang dari kerja, Mimie attack telinga Encik Hubby pulak. haha. Encik Hubby cakap "Shopping online lagi ke sayang?" Tersengih2 la Mimie kat hubby tercinta ni. Hehehe..

Encik Hubby ni bukan main suka la telinga dah bersih. Cuma anakanda tercinta je tak nak jugak dikorek telinga. So malam tadi masa si kecil ni tengah tido baru Mimie korekkan telinga. Lega sangat telinga suami dan anakanda ni bersih. Tapi sape nak bersih telinga Mimie..?? (Encik Hubby tak berani nak korek.. Adoiyai..). Alamatnya kena korek sendiri ye Puan Mimie..

Opsss.. Lupa nak bagi info tentang flashlight earpick ni. Harga die murah je Mimie beli melalui online. RM3/pcs. So Mimie beli sepuluh (Tak agak2 kan..???) Satu nak bagi kak long Mimie, 2 lagi nak bagi kakak ipar Mimie. Yang lain tak tau lagi nak bagi sape (Mommy nak x?). Flashlight earpick ni ade lampu. So boleh suluh sampai dan nampak segala isi telinga. hehehe. Tak tajam dan selamat untuk digunakan untuk anak kita.

Ni la rupanye flashlight earpick..

ade lampu.. (^_^)

Ada banyak warna

9 comments:

  1. nak satu??
    cepat je ak angkat tangan...hahahah

    ReplyDelete
  2. Boleh Mama Piqah.
    Nanti aku simpankan..
    (^_^)

    ReplyDelete
  3. cam best je...murah plak tu...akak beli online kt web mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat www.permatasofea.com.
      boleh tgk kat list blog bawah sekali (shopping online)

      Delete
  4. Yup. murah.
    harga RM4/pcs. Tapi beli 10 dapat RM3/pcs.

    ReplyDelete
  5. ak nak satu...aritu dh tanya kat mommy kat taska Zameer dia kata dia pon beli online, xde jual 1-1 so kena beli byk...bila dh book, katanya yg dia tinggal kat surau ofis (tuk jual pada sape2 yg nak) dh habis dh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt aku simpan utk ko ye Na.
      Dun worry.
      Utk adik zameer..

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG