Tuesday, May 1, 2012

New Car..????

Hello readers..

Hari ni Encik Hubby bawa Mimie dan Batrisyia ke Nilai 3. Agenda asal nak cari barang2 untuk decoration rumah kami. Tapi bila sampai Nilai 3 macam tak dapat semua barang yang nak dibeli. Last2 beli barangan si kecil ni je.

Seronok si kecil ni main air (^_^)

Encik Hubby beli kereta baru. Oppsss... Bukan kereta untuk Encik Hubby dan Mimie. Tapi kereta untuk Batrisyia puteri kami ni. Kereta ni boleh control guna remote. Sementara ni, Batrisyia tak pandai nak tekan pedal kereta lagi. So Encik Hubby boleh control guna remote. Batrisyia suka sangat. Anak Mama ni ingat die yang drive kereta ni.. hehehe.. Takpe. Dah biasa naik kereta ni belajar tekan pedal sendiri ye sayang.

Kereta Batrisyia (^_^)


Rumah kami ni cukup space untuk Batrisyia nak drive kereta dalam rumah. Alhamdulillah rezeki kami dapat beli rumah Semi D ni. Batrisyia pun dah tido sekarang. Maybe kepenatan coz seharian berjalan. Encik Hubby pulak dengan bola piala FA ni. Terengganu tengah fight dengan Sime Darby. Tu yang nampak tension je bila tak gol lagi dari pasukan Terengganu. hehehe

Wokeh readers.. Mimie pun nak rehat. Esok nak bangun awal untuk siapkan breakfast untuk suami dan anakanda kami sebelum ke tempat kerja..

Di kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Pekerja kepada semua warga kerja.

Good nite.. Papai
(-_-) Zzzzzz.........


3 comments:

  1. wahhhh seronak la anak dara bley drive kete dalam rumah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia,
      mmg seronok anak dara sorg ni.
      tapi bukan die yg drive.
      ayahnye yang control guna remote.
      Tak pandai lagi tekan pedal kereta.
      (^_^)

      Delete
  2. saya arituh beli push-car utk Piya around RM70 kat Nilai 3... saya jadi gile tgk brg2 budak kat sana! baju2 murah, toys pon byk... waaaa... masa tuh bwk PIL...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG