Tuesday, May 8, 2012

Swimming Pool @ Home Sweet Home

Hai readers semua..

Swimming pool @ Home???
Macam interesting jek bunyi kan? Hahaha.
Weekand baru2 ni Mimie and Hubby telah menyediakan swimming pool untuk amoi tantek kami >>>> Batrisyia. Si kecil ni sangat2 teruja dengan kolam baru die. Abis la rumput karpet Ayah kat Mini Garden tu.. Hahaha.

Si kecil ni macam2 gaya renang buat dalam kolam ni. Bukan setakat berenang je. Bila Mama dan Ayah leka jap, tau2 si kecil ni minum air tu. Hehe.. Alahai si comel Mama. Kembung peyut tu nanti tau. Yang kelakar tu pandai pulak si kecil ni meniarap dalam air sambil kuakkan kaki (ala-ala gaya perenang gaya bebas).

Inilah salah satu perkembangan si kecil yang berumur 18 bulan.. Alhamdulillah. Anak Mama membesar dengan cerdik pintar. Cayang Anak Mama. Cayang Ayah jugak.. Weeeeeeeee......

Seronok ye sayang..
Budak suka main air (^_^)
"Mama.... Ball!"
Tak cejuk ke sayang???

Balik dari kerja, ni lah rutin terbaru anakanda tercinta. Dah tak minta nak pergi playground dekat dengan rumah. Dah tak minta tengok Noddy Education. Sekarang balik je nak ajak Mandi (Walaupun dah siap mandi kat nursery.. hehe).


4 comments:

  1. Replies
    1. mommy Hafidh,
      memang teramat2suke budak kecik ni..

      Delete
  2. aishhhh ini acik lia pon suka kalau part2 mai air nih he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..
      Lia same la dgn bdk kecik ni.
      Boleh geng. huhu

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG