Tuesday, June 19, 2012

Father's Day Celebration (^_^)

Hari ni baru masuk ofis selepas seminggu bercuti bersama keluarga. Baru dapat update blog. Dah lama tak masuk ofis so sedikit bz menyiapkan kerja2 yang tertunggak pada waktu pagi. Ni dah free sikit. So boleh la update story percutian kami.

Sempena Hari Bapa hari Ahad baru2 ni, Mimie telah beli package percutian di Gold Coast Morib untuk Mr. Tajul tercinta dan anakanda kami. Alhamdulillah. Perjalanan dan program yang dirancang berjalan dengan lancar. So Mimie nak update gambar2 percutian kami. We look red!!!! (^_^)

Selamat sampai (^_^)

Check in~~

Water theme park tickets

Water theme park

Our room (^_^)

Jacuzzi bath

Window in room

Pantai Morib

Mama dan Batrisyia

Ayah dan Batrisyia

Mama

Takut ombak

Berlari2 di tepian pantai.. Cewaah!

Ayah dan Anak

Main pasir (^_^)

My family

3 of us

Mama dan Batrisyia

With red atok (^_^)

Ayah (^_^)

Our dinner @ hotel

Ayah dapat gift

Ayah and his gift

Father's Day Gift

Batrisyia takut dengan gift ayah

Mama pinjam gift ayah jap (^_^)

@ Lobby hotel


p/s: Banyak sangat gambar. Nanti update next day pulak. Kitaorang main air kat water theme park ni. Hehehe. Really enjoy this vacation. (^_^)

6 comments:

  1. Gold coast morib ni memang ada dalam list nak pergi.. tapi haritu try booking full house pulak. best x water park tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke.
      Mimie book 2 minggu sebelum pergi.
      Best.
      Anak pun seronok main air. Hehehe

      Delete
  2. dekat jer dgn tempat ni tp x p lagi ;)

    ramai ckp water park nyer best kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best..
      Jap lg Mimie upload..
      Hehe

      Delete
  3. salam perkenalan juga...wah seronok nya tgk dpt pg GC Morib...ada plan gak nk pg, sbb ada package murah dlm Groupon. tp hubby bz sgt..huuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe..
      Valid sampai 31 Dec ni kan..
      plan slow..
      happy enjoy ur holiday soon..
      (^_^)

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG