Thursday, June 28, 2012

Jeng.. Jeng.. Jeng...

Salam blogger..

Sebenarnya tak tahu nak letak tajuk ape. Hehehe.. Tapi Jeng.. Jeng.. Jeng.. Macam suprise je bunyi dier.. Ni kisahnya..

Semalam balik kerja Mr. Tajul dah sampai rumah awal. Dah dua hari Mr. Tajul sampai rumah awal. Ni sebab Mr. Tajul berkursus selama 3 hari. Area kursus pulak tu tak jauh dari rumah. So petang semalam lepas Mimie balik kerja aktiviti biasa setiap hari adalah memasak.

So, lepas siap masak dan solat maghrib, Mr. Tajul cakap "Sayang, lepas dinner siap2 la. Abang nak bawa sayang dan anak keluar.." Hurmm.. Excited Mimie. Mana taknye. Jarang2 Mr. Tajul ni nak ajak keluar tiba2. So lepas dinner tu Mimie dan Batrisyia pun siap2.

Masa dalam kereta tu tanya la Mr. Tajul, "Abang nak bawa pergi mana..?" Memang penuh pertanyaan la. Mr. Tajul ni boleh tersenyum2. Macam2 teka semua salah. Bajet nak bawa shopping barang ke apa.. Then tiba2 Mr. Tajul ni berenti tepi jalan. Betul2 sebeah kedai buah. Rupa-rupanya suami tercinta ni bawa Mimie dan Batrisyia makan DURIANN..

Hehehe.. Nak tergelak pun ada. La.. Ni rupanya suprise abang tu yek.. Mr. Tajul belanja makan musang king. Sekilo RM30-40. Huh.. Puas hati makan. Tapi tak makan banyak sangat. 2 biji je untuk kami berdua coz dah kenyang makan nasi masa dinner tadi. Batrisyia pulak tak makan durian. Tapi si kecil ni suka buah manggis.

Mr. Tajul yang tercinta (^_^)

Pilih bang.. Pilih..

Musang King

Sedap betul isi yang kuning ini.. (^_^)

6 comments:

  1. Replies
    1. A'ah.. Durian..
      Sedap sangat.. Hehe

      Delete
  2. suka gak musang king tp lg suka IOI...

    tp isi musang king atas tu, buat rasa terliur jer he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke..
      Yg ni isi tebal.
      Biji kecik je..
      Tu yg kenyang makan

      Delete
  3. suka musang king.
    tapi mahal..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg mahal izla..
      Tapi makan free best sebab suami belanja..
      Hahha

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG