Sunday, June 24, 2012

Mini Library @ Home

Salam ahad semua..

Seronoknye berehat bersama keluarga di hujung minggu ni.. Semalam Mimie dan Mr. Tajul cari sebuah almari untuk menyiapkan mini library. Alhamdulillah. Dengan adanya sudut membaca ni, anakanda Batrisyia rajin menyelak2 buku. Hope jadi ulat buku ye sayang. Ilmu untuk dunia akhirat.

Semalam bertungkus lumus mengemas buku2 untuk diletak dalam almari ni. Banyak lagi kosong dalam ruangan rak buku ni. Ada buku, agama, buku2 business, akaun, psikologi, majalah2, Linguaphone, novel dan english education untuk Batrisyia bersama Noddy.

Mini library @ Home Sweet Home

p/s: hope anakanda tercinta menjadi anak solehah dan cemerlang dunia dan akhirat..

16 comments:

  1. lawa la mini library ni. rak tu pon sesuai. siap boleh masukkan kerusi kecik tu..
    sangat menarik lah, saya suka!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya ruang tu kosong.
      suami Mimie yg letak kerusi kt situ.
      hehe
      TQ izla.

      Delete
  2. bestnya ada mini library camni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      Tanam budaya membaca untuk anak sejak kecil.
      Batrisyia suka buku..

      Delete
  3. menarik la mimi... nak buat jugak la dari sekarang. :) tapi umah lin kecik jer... kena perah otak cari space ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je lin..
      xpayah beso2 pn xpe..
      ade space sikit pun boleh susun2 buku.
      bagi anak cintakan ilmu.

      Delete
  4. mimie menarik juga buat mini library ni kan...gud idea la :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wanieys..
      ade space untuk buat mini library ni.
      hehe

      Delete
  5. cantik je study corner camtuh....

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah bagus nehh...

    Sememang anak2 sedari kecil lagi kiter kena asuh supaya kelak mereka menjadi anak yang terdidik dunia dan akhirat...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CheNamNam..
      InsyaAllah..
      Aminn...

      Delete
  7. ameen.. ^_^

    Salam kenal n i follow... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah..
      TQ.. LiYa HaNiF..

      Delete
  8. ingat kena beli rak macam nie gak la..novel dah penuh 2 rak...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG