Tuesday, June 26, 2012

Putrajaya Floria 2012

Hujung minggu ni dah ada aktiviti bersama keluarga.. Pesta Floria kembali lagi. Setiap tahun kami sekeluarga datang sini. Seronok dengan hiasan bunga2 segar ni. Boleh la cari pokok2 untuk tambah koleksi di mini garden kat rumah kami. hehehe

Floria 2012 ni bermula pada 30 June - 8 July 2012 di Presint 2 Putrajaya. Tema tahun ni adalah Bougainvillea - Enduring Beauty. Tak sabar nak tengok macam mana sambutan tahun ni. Hehehe..

Festival Bunga & Taman Putrajaya 2012
Tarikh:
30 Jun - 8 Julai 2012
Tempat:
Pesisiran Tasik, Presint 2, Putrajaya
Tema:
Bunga Kertas - Tetap Menawan

Batrisyia mesti suka. Sekarang dah makin petah bercakap. Si kecil ni bila nampak bunga dengan comelnya akan sebut "flower.." Wahh..!!! Cute anak mama ni... (^_^)

Anak dara Mama yang pintar (^_^)

8 comments:

  1. x pernah p pesta floria g sbb tiap kali buat, date mesti clash sgn kami xde kat umah hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe lia..
      kali ni kalau ade masa boleh ajk hubby dan amsyar sekali.. h
      ehe

      Delete
  2. kena masuk list nie..boleh g jalan sakan, gaji dah masuk masa tue..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 mrs kayrul..
      nnt rambang mata dok pilih bunga dan tanaman..
      hehehe

      Delete
  3. jarang sangat event kat putrajaya saya pergi. sebab mesti konpem jalan jem. parking jauh.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu izla.
      mmg jem giler..
      tapi seronok..

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG