Tuesday, June 19, 2012

Water Theme Park Gold Coast Morib

Hai readers..
Ade mommy2 tanye tentang Water Theme Park kat Gold Coast Morib ni. So Mimie sambung story terus la. Hehehe.. Ni hari kedua kami di Gold Coast Morib. Syok sangat. Just enjoy our pics....

Mula2 sekali breakfast dulu sebelum main air.. syoknye....

Breakfast Batrisyia

Air oren syedapp..

Jom Mamam (^_^)

Auummmm...

Mama dan Batrisyia

Mama... Syedaapp

Waffer..

Makan sendiri (^_^)

Entrance Water Theme Park
  
Main air!!!

Naik tangga nak luncur air (^_^)

Batrisyia tak takut pun..

Nak turun ni...

Yeahhh...!!!


Best (^_^)

Luncur lagi

Suke betul si kecil ni

Water team park view dari bilik kami

Mama dan Batrisyia

Main air

Belajar berenang.. hehe

Seronok.. (^_^)

Payung cendawan

Menara luncur (^_^)

Yeah..!!!

Syookknye...

Payung air

Ayah dan Anak

Batrisyia nak luncur dengan ayah

Steady anak Mama

Wahhhh....!!!

Dusshhh...!!!

Seronok betul si kecil ni

Luncur dengan ayah lagi

Yeaahhh!!!

Buussshhhh!!!

Squirrel (^_^)

Memang seronok untuk percutian keluarga.. Tak rugi datang sini dengan family. Sangat2 enjoy. Terima kasih Mr. Tajul bawa Mama dan Batrisyia jalan2.. Happy Father's Day (^_^)


10 comments:

  1. Dah sampai ya. Ayah iman ada agak dtg sini. Tp masa tu kesihatan tak mengizinkan. Seronok dan menarik nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok ummi iman..
      Nanti bawa iman bercuti kat sini..
      Anak kita paling seronok.
      Mama dan Ayah pun tumpang seronok..
      (^_^)

      Delete
  2. Best jgk ea bcuti kt cni. Mhal x?
    Akak pkai swimming suit da mcm prenang profesional da, hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mahal la sya..
      Akak beli secara online..
      Bagi akak berbaloi.
      2D 1N kat gold coast morib ni termasuk:
      breakfast 2 orang
      Dinner 2 orang
      Water Theme Park 2 orang
      (Batrisyia free)
      Price di RM180.00 sahaja..
      Cewahh..
      Promote pulak. hehe

      Delete
    2. Wahhh mmg bbaloi2 siap dinner, tgk blik tu pn bsar...
      Beli kt website dia ke cmne?
      Blh jd promoter da akak lps ni, hehe...

      Delete
    3. Akak beli kat streetdeal.
      die offer untuk masa tertentu je..
      Boleh la sya nak bawa family jalan2 sini.
      (^o^)

      Delete
    4. owhhh...okeh2...tq 4 da info..
      insyaAllah... (*_*)

      Delete
  3. Na dh pegi last year ngan family, tp pegi ramai blh kopak la klau tido kat situ...so, kitorg ambik homestay kat kg ape ntah xingat dh...lbh kurang 7-10km je dr waterpark tu...tp klau pegi sana semata2 nk main air je tp tdo kat lain, sgt xbaloi...tiket mahal klau nk compare ngan waterpark yg xberapa besar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun sebab beli under package Na.
      Yang seronok tengok Batrisyia main air.
      Hehehe

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG