Tuesday, July 10, 2012

3D THE AMAZING SPRIDER MAN

Semalam lepas office hour Mr. Tajul bawa Mimie dating.. Hehe.. Batrisyia tinggal dengan nenek ye.. Next time Mama dan Ayah bawa jalan2. Lepas office hour ni Mama dan Ayah dating kejap.

Kami dating dekat dengan tempat kerja kami je. Kami ke Alamanda Putrajaya. Mr. Tajul ajak tengok wayang minggu lepas. Tapi sebab masing2 ada hal so kami decide pergi semalam.

Pagi2 semalam Mimie beli ticket secara online di www.gsc.com.my. Mr. Tajul nak tengok The Amazing Spider Man. Lepas ofis hour ni ticket ade jam 0615pm, 0915pm dan midnight. Of coz la kami pilih pukul 9 malam sebab pukul 6 petang tu tak sempat nak maghrib. Midnight pulak tak larat la coz esoknya kerja.

Sampai2 GSC Alamanda untuk collect tiket, orang kat kaunter ticket tu cakap air-cond takde since pagi tadi.. Die cakap boleh refund duit semula bagi pembeli ticket online. Frusttt..!!!! Pastu ingat nak refund tapi Mr. Tajul cakap kita gi makan dulu kemudian datang balik untuk refund ticket atau pun nak masuk berkipas sambil tengok wayang.. Kekeke..

Mr. Tajul bawa dinner kat Johnny. Nak amik gambar pun takde mood sebab aircond punye pasal. Then, lepas makan tu kami masuk semula ke GSC Alamanda. Rasa sejuk la pulak. Pastu nampak pekerja GSC tanggalkan kerta yang tulis 'NO AIRCOND'. Fuh..!! Alhamdulillah aircond ade.


Cerita die okay la. Maybe sebab hero dan heroin lain. Spider Man tu Peter Parker watak orang lain dengan Spider Man sebelum ni. Watak Mary Jane dalam Spider Man lama tu di tukar kepada watak Gwen.

Nak kata interesting sangat takde la tapi okay. Ni kisah Peter Parker dari kecil di mana ayah Peter Parker buat kajian saintis yang melibatkan spider. Ayah dan Mak Peter ni tinggalkan Peter dengan Uncle Ben tapi tak tahu sebab apa. Pastu kehilangan Mak Ayah Peter pun tak tahu sebab apa. Hilang macam tu je. Maybe akan ada sambungan The Amazing Spider Man 2.


Okay la..

Peter Parker baru dan lama

Gwen dan Mary Jane


okay la. Nak keluar kejap. Ada urusan luar. Tengah hari ni nak handle Farewell 3 orang kakitangan cawangan dapat bertukar ke tempat lain. Salah seorang die kawan chinese Mimie iaitu Lily.. Sobb.. Sobb... Sedih la.. (T_T)

4 comments:

  1. tak tgk pon lg cite spiderman. tgk hero mcm hensem hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hensem dari hero sebelum ni kan...
      hehe..

      Delete
  2. x reti tgk cter spiderman... apsl ntah he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimie memang minat cerita2 macam ni.
      Tapi Mimie paling minat Harry Porter..
      (^_^)

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG