Tuesday, July 10, 2012

Cinta Monyet..???

Lucu dan nak ketawa sangat2 bila ada yang borak2 menceritakan cerita monyet masing2.. Kenapa panggil cinta monyet ye? Conpius Mimie.. Kuikuikui...

Bagi Mimie cinta Monyet ni cinta zaman remaja. Ada yang kekal sehingga ke jinjang pelamin. But ada bercinta bagai nak rakk tapi last2 kahwin dengan orang lain.

So ada yang tanya, Mr. Tajul Mimie ni cinta monyet Mimie ker? Berdekah2 Mimie ketawa. Untuk pengetahuan u all la kan.. Mr. Tajul Mimie ni tak boleh nak dibandingkan dengan cinta monyet la. Ni cinta yang direstui ibu bapa kami dan diredhai Allah yang menjadikan kami pasangan suami isteri. So istilah cinta monyet tu takde untuk kami okay..

Lagi pun Mimie tak suka nak cerita kisah cinta Mimie dulu2 selain kisah cinta Mimie dengan suami Mimie sahaja. Dan Mimie pun tak pernah nak story mory tentang kisah silam Mr. Tajul jugak tambah2 dalam blog Mimie. Memang takde okay.. So I hope jangan ada yang sentap.. Kenapa tak citer...????

Bagi Mimie tak penting langsung nak cerita balik Mimie pernah kecewa ke apa ke sebelum Mimie jumpa dengan suami Mimie. Sebab Mimie tahu Allah dah bagi Mimie jodoh yang paling baik dalam hidup Mimie.. Termasukla kisah silam Mr. Tajul yang Mimie tahu. Tak perlu nak diungkit sebab it's nothing to me okay.. Hahaha.. (^o^)

Ok la. Lagi setengah jam Mimie nak balik. Nak jumpa si comel Batrisyia. Puteri kami yang semakin pintar dan comel.. Papai readers..

2 comments:

  1. betol..
    buat apa nak story mory bende yg lepas kan.

    ReplyDelete
  2. sama la.... hanya kisah chenta kami ber2 dlm blog... yg dgn org lain tu, biar la berlalu, x best pon nk kenang2 lagi ;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG