Monday, July 2, 2012

Flu in One Family

Morning Blues..

Tahniah Spain coz menang lawan Itali malam tadi. Mr. Tajul happy la tu coz pasukan pilihan die menang. Mood kerja hari ni sangat2 down. Bola punye pasal. Tambahan pulak selesema satu keluarga.

Mimie, Mr. Tajul dan Batrisyia got flu...!!! Yang paling kesian pada Batrisyia yang tak pandai hembus hingus keluar. Adoi.. Nak bagi makan ubat lagi susah. Kalau paksa confirm muntah semula. Hope semua cepat sembuh. Deria bau sudah hilang.

Sampai ofis pagi tadi Mimie dapat bungkusan. Bungkusan barang beli secara online. Aiyokk.. Online lagi. Ape pulak barang kali ni. Hurmm.. Barang Batrisyia lagi la.. Kali ni beli baju untuk Batrisyia. Dapat la dua dress.. Terima kasih ye Puan Wana. Seronok berurusniaga dengan awak. Baju raya Batrisyia paling banyak. Huhu.. 2 helai baju kurung dan 2 helai dress. Untuk setakat ni la. Akan datang tak tau lagi.

Batrisyia punyer (^_^)


10 comments:

  1. get well soon!!
    saya pon suka online shopping :)

    ReplyDelete
  2. kan..
    seronok shopping online.
    jimat tenaga..
    hehe

    ReplyDelete
  3. Berjangkit la tu. Memang seksa kalo kene flu. Hope Kak Mimie n family cepat sembuh.

    Try petua ni 4 Batrisyia, letakkan kunyit atas batang hidung die time die tido, kalo dapat kunyit hidup lagi bagus kak, make sure kena lumat kan sket. InsyaAllah berkesan. Cume yg x bestnye akan meninggalkan warna kuning la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker..???
      balik ni Mimie cuba buat kat Batrisyia..
      Terima kasih share petua ni..
      (^_^)

      Delete
  4. salam kenal..thanks follow,follow sini jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal mama aryan..
      Terima kasih..

      Delete
  5. alololo...comelnyer baju batrisya...raya sakan la tahun ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju anak prmpn ni mmg buat mama rambang mata..
      Hehe

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG