Monday, July 9, 2012

Kawan Baru di Pejabat (^_^)

Morning everybody...!!!

Mimie nak cerita tentang kawan baru di dalam bilik ofis Mimie.. Kawan baru Mimie ni hadiah yang Mimie dapat dari suami tercinta iaitu Mr. Tajul. Hehehe..

Teman baru Mimie ni ada lima (5).. Mak aii.. Ramainya.. Kekeke.. Kawan baru Mimie ni datang dari Floria 2012 di Putrajaya semalam. Haa.. Ni la kawan baru Mimie..

Cactus from Mr. Tajul (^_^)



Comel tak..??? Hadiah dari Mr. Tajul tercinta. Thank you hubby.. (^_^). Ok la. Nak mengemas bilik Mimie ni sambil berfikir kat mana nak letak 5 beradik ni dalam pejabat Mimie. Hurmm...

10 comments:

  1. Jaga elok2 ya. Kalau saya mmg tak tahan lama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Ummi Iman..
      InsyaAllah..
      (^_^)

      Delete
  2. dalam ofis saya takde satu pon pokok bunga..huhu..
    bersepah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. izla..
      ni pun baru ade tumbuhan hidup dalam ofis Mimie..

      Delete
  3. org kata bagus letak cactus kat lappy..boleh serap radiasi.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ik@..
      hurmm..
      so tak rugi la letak kat bilik ofis kan..
      hehe

      Delete
  4. cute la cactus tu..sy dl bl tahan lama, mati..agk nya sb ltk dlm rmh xde air-cond kot hihi...
    mimi nak tanya la cane nk buat blong cantik2 camni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimie banyak belajar dengan adik Mimie..
      Die belajar programmer komputer.
      lagi satu Mimie rajin BW ke tutorial blog.
      tapi bila dah dapat ilmu ucap TQ or like dieorg punye tutorial.
      sebab dieorang tak suka kita jadi copycat..
      (^_^).
      selamat ber'blogging'..

      Delete
  5. teman2 yg sgt comel.. sure semakin bersemangat nak buat kerja di temani oleh 5 sekawan yg segar2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..
      Terima kasih..
      (^_^)

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG