Wednesday, July 4, 2012

Lost 6kg..??

Salam semua...

Happy sangat pagi ni.. Mana taknye.. Datang ofis pagi tadi gatal nak menimbang berat badan. Haaha... Memang standby penimbang dalam bilik kat ofis Mimie ni. Huhu..

Apa yang mengejutkan Mimie adalah Mimie sudah kehilangan 6kilo... Fuyooo... Apakah sebabnya penurunan berat badan dalam masa hampir sebulan ni? Hurmm..

Rahsianya adalah puasa sunat di bulan Rejab dan Syaaban. Selain itu masalah kesihatan sekarang iaitu selesema dan batuk yang menghilangkan selera makan ( Makanan tak rasa apa2 ).

Hope boleh maintain la berat badan sekarang. InsyaAllah.. Tak lama lagi nak masuk ramadhan. Ok la. Nak pi meeting ni.. Nanti story lagi k..

Nota kaki: Mood happy.. Lalalala~~~~



16 comments:

  1. 6kg tu.......!!!!
    Best nyeee kak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      memang best dik..
      kui.. kui.. kui..

      Delete
  2. Replies
    1. awal2 mmg susah coz selera makan meningkat..
      tapi since pose ni alhamdulillah..
      Hehehe

      Delete
  3. wahhhh 6kg bkn sikit tu...seronoknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok zie omar..
      alhamdulillah..

      Delete
  4. 6kg..terbaiklahh.
    saya tak pernah hilang 6 kg terus.
    selalu hilang 2kg, naik 3 kg, turun 1 kg, naik pulak 2 kg. hhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pun macam izla.
      turun sikit naik manyak..
      tapi since pose ni alhamdulillah..
      maintain dah..

      Delete
  5. Wow!! Mgagumkan...
    Sya pose pn xtrun2 gak, haha...
    Ari tu msa blaja jog pn xtrun
    Bila stop jog plak trun, aiyyoorkkk...
    Congrats akak!
    Rasa nnti mkin cun la ea, hehe... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah..
      Tapi akak nak reduce lagi..
      Kekeke..
      Boleh?

      Delete
    2. Nk trun bape lg neh?
      Xyahla kak... Hahaha... *ayt jeles*

      Delete
    3. adalah..
      rahsia..
      **wink**wink**

      Delete
  6. salam kenal...

    wah turun 6 kilo tu...papa mifz sekilo pun susah nak turun...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe tak turun..
      Janji bahagia kan..??
      Salam perkenalan jugak..

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG