Thursday, July 19, 2012

Masuk Hospital

Dah hampir seminggu Tuan Punyer Blog tak update story kat sini.. Sebenarnya bukan taknak update.. Tapi takde mood nak update sebab anakanda tercinta masuk wad sejak jumaat lepas..

Batrisyia muntah2 dan cirit birit lepas Mimie ambil die dari nursery.. Hurmmm...

Batrisyia muntah berterusan sampai biru bibir. Anakanda kena admit wad sebab dehydriat. Memang sangat susah hati..

Alhamdulillah.. Sejak 2 hari ni Batrisyia dah bertambah cergas. InsyaAllah esok dah boleh start masuk kerja.. Lamanya cuti...

8 comments:

  1. salam.. kesiannya Batrisyia.. semoga cepat2 sembuh ya syg..:)

    ReplyDelete
  2. get well soon batrisyia....

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh Batrisyia..

    ReplyDelete
  4. Get well soon, dear Batrisyia...Zameer pon pernah kena warded atas sebab yg sama...plg xleh tahan bila muntah kuar mcm air paip...

    ReplyDelete
  5. Cpt smbuh ye batrisyia...
    Ksian mama ssh ati tu...
    N slmt bpuasa utk akak skeluarga...
    (~__^)

    ReplyDelete
  6. alahai kesiannya...
    cepat sembuh ye batrisya

    ReplyDelete
  7. siannya..moga batrisya cpt sembuh ye..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih semua yang mendoakan Batrisyia..
    Alhamdulillah Batrisyia semakin sembuh..
    (^_^)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG