Thursday, July 12, 2012

Shopaholic....???

Ni la masalah kaum Hawa.. Pantang nampak sales, jualan murah, promosi, potongan harga terendah dan macam2 lagi la.. Pasti nak membeli.. Itulah terjadi kepada Mimie sekarang. But i bought everything with my own salary okay.. Sekali sekala je mintak Mr. Tajul belikan.. Hehehe

Baru lepas settle payment corelle for 4 set : 16pcs Dinnerware Set.

Ni Mimie punye..


Ni Mama Mimie punye..

Ni mother in law punyer..


Asalnye order ni untuk Mother in law tapi xde stock

Settle semua payment.. Hadiah nak bagi pada Mama dan Ummie Mimie untuk raya tahun ni..Tadi tengah tengok2 handbag coach untuk pakai raya nanti. Hurmmm... Yang ni nak mintak Mr. Tajul la belanja. Bajet dah lari coz beli 4 set corelle..

Gambar no.3 kat atas tu ter'order' 2 set. Sebab Mimie email hari tu guna ayat "beli mana2 set kalau set no.4 takde". tapi ayat mana2 (mana-mana) set tu disalah tafsir mana 2 set. so jadi 2 set. Tapi takpe la. Nanti Mimie let go pada sapa yang nak. Dah sampai barang nanti Mimie bagitau. Terima kasih banyak2 kepada mommy Qistin coz belikan untuk Mimie di Seattle.(^_^)

12 comments:

  1. bagus nyer awal2 da siap belikan mak & mil adiah utk raya...

    plan utk raya ni, bg mak & mil telekung ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Ade rezeki lebih ni la time kita nak berbakti pada ibu2 kita..
      (^_^)

      Delete
  2. bagusnya... lin tak fikir lagi nak bagi apa tok dorang raya ni... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan sedih lin..
      Banyak lai masa..
      Slow2 k..

      Delete
  3. Beli kat mana Mimie?
    Boleh share link / website?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh..
      Ni Qistin geng mommy blogger..
      Die ade kat seattle skrg..
      Minggu depan die balik..
      So minggu depan Mimie pick up barang dgn die..
      Ni link die..
      http://itstimeforqanda.blogspot.com

      Delete
  4. akak pun tatau nak beli apalagi utk mil raya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe kak..
      Banyak lagi masa..
      Time pose nanti mesti sales lagi gila2..

      Delete
  5. last week baru beli set ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke..
      bestnye..
      Mimie baru byr payment..
      next week baru pick up barang..
      hehe

      Delete
  6. bekli kat mana nih? ada jual online tak? dah lama carik dinning yg simple2 camnie

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni ada kenalan pergi seattle,US.
      so Mimie kirim beli kat sana..
      Kat sana murah..
      (^_^)

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG