Friday, August 3, 2012

Free Baskin Robbins Ice Cream (^___^)


Yogurt dan caramel sedap..


Berita TV3 semalam menyiarkan sekiranya Malaysia memperolehi pingat emas pertama dalam sukan Olmpik di London, Baskin Robbins akan memberi ice cream percuma kepada seluruh rakyat malaysia di ke semua 61 Baskin Robbins Outlet di Malaysia ( kecuali Pantai Hospital dan Genting Highland )..

Oleh kerana Mimie ni peminat tegar ice cream, so tak sabar nak tunggu Malaysia dapat emas dalam olimpik.. Setakat ni harapan digalas oleh Datuk Lee Chong Wei. Selain itu, beregu Badminton Koo Kien Keat dan Tan Boon Hong masih berjuang untuk peroleh emas untuk negara. Dan lagi pelumba basikal negara iaitu Azizul Hasni Awang dan Fatihah juga tidak ketinggalan..

You all semua boleh dapatkan ice cream Baskin Robbins ni pada 08.08.2012 (Rabu) pada jam 08.00 malam sehingga 10.00 malam. Tapi tunggu Malaysia dapat gold medal dulu la. Kalau takde korang kena bayar sendiri la.. Hehehe...

10 comments:

  1. ehh..betul ke ni?bestnye dpt aiskrim free nih,smlm tak tgk berita pun

    ReplyDelete
  2. seyes? wahhhh akan doakan yg terbaik utk Malaysia dpt emas, bley mkn eskem free he3

    ReplyDelete
  3. smlm ak dah tensen tgk chong wei main first set tu...
    klu dia main camtu harus ak x dpt makan eskrim free...
    hahaha...

    ReplyDelete
  4. serius??
    wahh cepat2lah dapat emas. nak gi serbu BR ni

    ReplyDelete
  5. wah.. best gak yer kalau dapat benda free ni. kalau betul la menang dapat emas, mau runtuh baskin robin kot. huhu..

    ReplyDelete
  6. Betul..
    Dalam paper berita harian pun ade hari ni..
    (^___^)

    ReplyDelete
  7. waahhhh tak sabar nak tunggu dpt gold! hehehe

    ReplyDelete
  8. Salam Zatun,

    beli ice-cream sendirilah nampak gayanya. Hohho. Apa-apa pun Lee Chong Wei tetap hero badminton rakyat Malaysia! \(^_^)/


    - Kawan zaman SK Batu 8 -

    ReplyDelete
  9. adoiyai.. kena beli sendirlah.. huhuhu...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG