Friday, August 10, 2012

Mood Raya~~~

Tolong.. Tolong..

Mood raya yang melanda.. Pagi tadi clearkan kerja-kerja ofis. Memang clear meja kat opis ni. Lega rasanya. Tak suka nak tinggalkan kerja menimbun atas meja. So sebelum bercuti panjang lebih baik clearkan bilik. Sedap sikit mata memandang melihat bilik kemas dengan menyelesaikan kerja-kerja sebelum ditinggalkan untuk beraya.

Alhamdulillah.. Bonus yang kerajaan bagi.. Tadi baru online shopping baju2 Batrisyia. Asyik baju Batrisyia je kan.. Untuk ayah Batrisyia takde. Hahaha. Tunggu minggu depan la. Nak amik cuti untuk shopping baju raya. Hopefully berjalan lancar.

Okay kawan2.. Sebenarnya malas sangat nak menulils blog ni. Mood raya.. Hahaha.. Harap akan datang ade la mood nak menulis.. Ok.. Selamat bercuti kepada semua yang dah start cuti raya. Berhati-hati di jalanraya..

Checklist barang raya (^_^)

Notakakitangan: Next month (September) Family Vacation pulak.. Cameron Highland.. Bak kata my boss masa sign borang cuti.. "Ni cuti honeymoon ker..??".. Hehehehe.. (^_______^)



4 comments:

  1. wah.. dah stat cuti ke next week?? btl2 smngt raye ni hehe...

    ReplyDelete
  2. wahh...awalnya start cuti...nory start cuti 18hb..nsb baik kampong hubby dekat je..ehehhe

    ReplyDelete
  3. jeles2... da cuti. sob..sob.. T___T

    ReplyDelete
  4. Wow!! Cameron! Wishlist terakhir akak utk 2012 kn?
    Sgt best. Sya pn bla cuaca panas je
    Selalu brangan nk pgi cmeron lgik,haha...
    Xpuas! Nnti beli coklat strwberi byk2 k? ;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG