Wednesday, August 29, 2012

My Birthday~~27th

Alhamdulillah...

Allah telah panjangkan usia Mimie sehingga hari ini.. Genap 27 tahun umur Mimie hari ini..

Semalam Mimie dah tertido awal.. Pastu Mr. Tajul gerakkan Mimie dekat jam 12 malam.. Jarang Mr. Tajul gerakkan Mimie tengah tido. Ingatkan Mr. Tajul ni gerakkan Mimie untuk sahur. Hehehe..

Then ada music lagu "Happy birthday to you".. Mr. Tajul ni siap peluk Mimie and dance ikut rentak music. Dah la Mimie tengah mamai2 time ni. Pastu tetiba je sedar ada kek dah siap sedia atas meja. Ayoo.. Mr. Tajul ni prepared time Mimie tgh tido rupanya. Time bila la pulak hubby Mimie ni beli kek. Masih terpinga-pinga. Hehehe..

Pastu Mr. Tajul suruh basuh muka dulu. Batrisyia pulak dah lama terlena. So privacy sangat2 celebration besday malam tadi. Hehehe.. Terima kasih abang untuk suprise yang abang buat.. Sayang betul2 terharu.. Hehehe..

So.. Umur dah genap 27 tahun. Alhamdulillah.. Semoga kehidupan Mimie dan keluarga diberkati Allah. Dan semoga apa yang dimiliki oleh Mimie sekarang dari segi pelajaran, kerjaya, keluarga yang dipinjamkan oleh Allah ni sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah SWT.. Jauhkan Mimie dan keluarga dari sifat mazmumah dan dekatkan diri kami dengan sifat mahmudah.. Aminnn...

Choc Cheese Cake (^_^)

Sedap.. Terima kasih sayang..

Yang ni Mimie simpan untuk Batrisyia.. hehehe

(^____^)

Alhamdulillah Ya Allah.. Kurniakan kami kehidupan yang bahagia. Semoga berkekalan di dunia dan akhirat.. Aaamiinn..

20 comments:

  1. assalamualaikum...

    selamat hari lahir.. sweetnya ade suprise mcm ni rasa dihargai kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikummussalam..
      Terima kasih Masya..

      Delete
  2. slmt hari lahir mimie...

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir ke-27 Mimie...

    ReplyDelete
  4. Hepy birthday dear...nk ucap gak kat sini even baru je SMS...hehe...

    Birthday kek tu favorite Na...dh byk kali kitorg celebrate birthday ngan kek tu, dr Baker's Cottage kan...sedap2! hehe...

    Wish Allah bless u in happiness ever after...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn...
      Terima kasih BFF..
      Mmg sedap cake ni..
      Hehehe

      Delete
  5. happy besday mimi... romantika nya hubs u... uhuhuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Allene..
      Alhamdulillah..
      Ni the best celebration besday dr hubby coz tahun sblm ni besday dlm bulan pose..
      Hehehe

      Delete
  6. selamat hari jadi dari kami sekeluarga.... wahhh... dapat kek dan hadiah yee.... bagus3x....

    ReplyDelete
  7. bestnyer dapat surperise dr suami..hapi besday ye mimie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Terima kasih mama aryan..
      ;)

      Delete
  8. Happy birthday akak tsyang...
    Smga pjg umur, murah rzeki n dberkati Allah selalu...
    Amin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaammiinn...
      Terima kasik adik :)

      Delete
  9. happy belated birthday Mimie.
    semoga senantiasa bahagia bersama2 mereka yg tersayang :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG