Friday, August 24, 2012

Selamat Sampai...

Alhamdulillah...

Perjalanan Dungun-Kuantan-KL telah selamat.. Seronoknya dapat balik rumah sendiri.. Kemeriahan syawal di rumah famili Mimie dan Mertua sangat2 menyeronokkan.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Takde apa yang lebih membahagiakan bila dapat beraya bersama suami tercinta, anakanda tersayang dan famili yang dikasihi..

Memang penat sangat tapi perjalanan hari ni berjalan lancar.. Tak jammed pun.. So dapat kami balik dengan tenang.. Hehe..

Ni pun tengah update blog di samping suami tercinta.. Mr. Tajul ni tanya buat ape tu sayang..?? Mimie jawab tengah update blog.. Hehe.. Okay la.. Nak pi hidang makanan pulak.. Nak teman Mr. Tajul dan anakanda kami. Time untuk manja2 dengan hubby.. Keke.. Nanti kita story lagi yer.. Selamat bercuti blogger semua..

p/s: Tak sempst nak BW lagi.. Sorry ye kawan2..

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG