Friday, September 7, 2012

Cameron Highland ~~ Part 2

Salam my readers...

Hari ni Mimie nak continue story trip ke Cameron Highland.. Selain ladang teh, kami sekeluarga ke Cactus Point. Kat sini macam2 jenis cactus ada. Pokok2 bunga pun banyak. Pendek kata rambang mata jugak nak pilih. Haa.. U all semua boleh beli untuk souvenir untuk kaum keluarga dan sahabat handai. Hehehe..

Selain cactus point ni, Kami ke strawberry farm. Wajib pergi tau. Kalau tak tak lengkap percutian ke CH ni. Kami sekeluarga ke Health Strawberry Farm. Tempatnya terletak dekat dengan rumah persekutuan. Yang keje gomen mesti tau. Hehehe..

Kami sekeluarga ni makan strawberry sampai puas hati la. Hehehe.. Ade aiskim malaysia strawberry. Sedap sangat.. Penuh rasa buah strawberry.. Hehehe.. Selain tu aiskrim cup strawberry pun sedap. Bawah aiskrim ni ada jem strawberry dan buah strawberry yang segar. Batrisyia pulak suka strawberry celup cokelat. Aiiyyookk... Sedapnye.. Balik nanti nak celup strawberry yang dalam peti tu dengan coklat la. Hehehe


Okay la.. Layan gambar..

Ais krim.. Yum.. Yum..

Cactus comel..

Si kecil dgn strawberry cokelat..

Posing dengan tumbuhan segar

Anak dan Ayah mamam aiskerim..

Bessttt..!!!! (^_^)

Petik sendiri.. (^_^)

 P/s: Saya sayang awak tau Mr. Tajul.. Hahaha
(Saje je nak Mr. Tajul baca ni... :) )

4 comments:

  1. salam mimie.. salam kenal..
    seronoknya tengok pic di cameron tu.. di sana memang seronok kan, segar jer... tengok pic ats teringat juga kenangan sy ke sana dulu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan mama_saly..
      Kenangan manis mmg tak boleh dilupakan..
      Hehe

      Delete
  2. rindunya nak ke cameron lg.. ari tu pgi tdo smlm je, xpuas rsanya... sgt tenang n nyaman je duduk kt sna, mlm2 smpai pkai stokin n xbkak aircond kt hotel, best sgt kn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time blh pegi lagi..
      Mmg seronok kat CH ni..
      Tenang je...

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG