Tuesday, September 25, 2012

Hati berbunga-bunga (^_^)

Alhamdulillah...

Lama dah tak update story kat sini.. Sorry to my reader... Mimie tengah prepare untuk big event awal bulan depan.. So tak dapat nak update story banyak2 kat sini.

Awal bulan depan Mimie terlibat sebagai salah seorang Liaison Officer untuk lebih dari 100 buah negara selama seminggu. Sesiapa ada pengalaman sebagai Liaison Officer boleh kongsi dengan Mimie.. Hope segalanya dipermudahkan.. Konvensyen pulak dekat KLCC. Addoooiii... Nak mengadap jam dan delegasi ni lagi.. Hurmmm....

So readers... Sebenarnya hati berbunga-bunga bukan pasal liaison officer ni. Hati Mimie berbunga-bunga sebab perancangan yang selama ini dirancang berjalan lancar. Apa perancangan tu...??? Nanti ada masa Mimie kongsi yer... Ok readers... Jumpa lagi.. Papaiiii....

Notakakitangan: Terima kasih Mr. Tajul.... Love u forever n ever... Batrisyia jugakk... (^___^)

3 comments:

  1. Ape tu??? xsabar nak tau :)

    ReplyDelete
  2. wah.. berita apa tu? seronoknya kalau apa yg dirancang menjadi.. share nanti tau..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG