Tuesday, September 11, 2012

Pagi Yang Sibuk...

Pagi ni macam kelam kelibut sikit. Maybe sampai lewat sikit dari biasa. Ni baru online kejap untuk update blog.

First sekali nak ucap tahniah kat 2 orang kawan baik Mimie coz bakal menimang cahaya mata tahun depan.. Tahniah! Tahniah!

Jap lagi nak mengadap laporan yang diberikan oleh pegawai-pegawai.. Nak masuk tengah bulan ni kena pantau perkembangan report bahagian untuk pastikan hujung bulan ni tak pening2 dengan maklumat bulanan yang diberikan..

Hope boleh balik awal untuk siapkan juadah berbuka kami suami isteri yang tengah poser enam sekarang. Esok last poser enam insyaAllah..

Okay readers.. Selamat bekerja...

P/s: Terima kasih Mr. Tajul coz buat Mimie rasa sangat2 dihargai sepanjang perkenalan dan perkahwinan kita.. Abang sangat-sangat romantik la.. Hahahaaha.... (hanya Mr. Tajul je tau kan.. Kan.. Hahaha)

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG