Tuesday, September 18, 2012

ZOO NEGARA (^_^)

Alhamdulillah...

Semalam cuti yang menyeronokkan.. Mana taknya.. Mr. Tajul bawa Mimie dan Batrisyia ke Zoo Negara.. Batrisyia memang enjoy tengok animal kat sini. Macam2 haiwan dah dilihat oleh Batrisyia. Pandai anak Mama dan Ayah ni ajuk harimau dan singa mengauumm.. Sungguh mencuit hati Mimie dan Mr. Tajul..

Seharian di Zoo Negara memang memenatkan.. Tapi yang penting kami sangat2 gembira.. At least masa bersama keluarga terluang pada hari2 cuti ni.. Thank you Mr. Tajul for this plan untuk Mama dan Batrisyia.

Untuk yang nak datang ke sini harga tiket untuk masuk Zoo Negara bagi dewasa RM20 seorang (kena tunjuk mykad). Untuk foreigner harga lain okay.. Hehehe.. Batrisyia free... Nak naik train pulak harga RM3.00 seorang.

Lepas balik dari Zoo kami attend rumah terbuka sekitar rumah pulak. Satu hari yang penuh aktiviti dan pengisian keluarga. Okay.. Layan gambar... Hehehe

Selamat Datang..!!!

Ayah stooppp!!!

My Sweet potato.. (^_^)

Mama yang terlebih happy Hahaha...

My sweetheart..!!!

Ehem.. Ehemm.. My love (^_^)

Pengembaraan si kecil..

Alligator VS Crocodile

Cinta Hati saya (^_^)

Batrisyia dan Mama yang happy

Giraffe

Batrisyia yang takut gajah besar

Notakakitangan: Mr. Tajul yang semakin busy dengan parlimen yang akan bersidang. Apa-apapun.. Sangat berterima kasih buat cinta hati Mimie ni coz masa terluang sepenuhnya diberikan kepada Mimie dan anak kami.

4 comments:

  1. amboi... suka nya si kecik tu ye.. :D

    ReplyDelete
  2. ingat nak bwk anak gi zoo gak smlm tp malas lak sbb baru je pegi tahun lepas. kami suka sgt gi zoo... dari zaman bercinta sampai dah beranak dua ni..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG