Thursday, October 11, 2012

Aku Yang Kurus...???

Wah.. Wah... Tak boleh blah bila baca tajuk entry ni kan.. Hahaha...

Sebenarnya sebelum ni ada ramai jugak kawan2 tegur badan dah semakin susut. Tapi semalam bila mama Mimie sendiri yang dah tegur badan anaknya dah makin susut baru la terasa berat ni dah semakin berkurang.

Sebelum Mimie tahu yang Mimie tengah pregnant sekarang, Mimie dah dapat balik berat masa sebelum menggandungkan Batrisyia dulu. Alhamdulillah.. So, sekarang my 2nd preggy sama macam mengandung my 1st baby dulu..

Sebenarnya Mimie nak share pengalaman mengandung anak pertama dengan anak kedua ni. Memang banyak bezanya. Nanti next entry Mimie share story bersama. Semoga Allah memberi kekuatan untuk Mimie menjaga kandungan ni bersama suami dan orang-orang di sekeliling Mimie..

2 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG