Friday, October 19, 2012

Garrett Popcorn (^_^)

Menyempat je lunch hour jalan kat KLCC.. Mimie pergi KLCC dengan kawan ofis. Kebetulan ada kerja rasmi di Bank Negara Malaysia. So dah lunch hour tu singgah jap KLCC. Actually sebenarnya takde apa nak beli pun. Cuma tercari2 jugak birthday present untuk suami tersayang. Birthday Mr. Tajul esok. So.. Tak mau cerita kat sini sebab nanti Mr. Tajul baca. Nanti tak suprise hahahaha...

Anyway thankz my ofismate yang sudi teman ke KLCC lepas abis keje tadi. Hehehe.. Kat KLCC ni Mimie beli popcorn. Sedap.. Ada macam2 flavour. Tapi Mimie beli mix popcorn iaitu cheese popcorn + caramel. Kat sini ada rasa kontra lemak cheese dan manis2 caramel. Ok la. Nak pi solat jap. Next time story lagi.. Papai...

Beli small size (RM17). Tu pun tak abis makan (^_^)

2 comments:

  1. mahalnya.. xpe la. baby dlm perut nak mkn kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. waaa...pengsan... mahal betul barang2 kat msia skrg...mesti sedap kan...hehe

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG