Monday, October 22, 2012

Happy Birthday Suami Tercinta... (^_^)

Hari Sabtu lepas birthday suami tercinta.. Alhamdulillah.. Dah genap 30 tahun umur suami tercinta ni.. Jangan jeles ye hubby.. Dah masuk 3rd series tu.. Isterimu ini still sweet 27th.. 2nd series lagi tau.. Hahahaha... Semoga abang sentiasa dirahmati dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.. Amiiinnn..

Sempena birthday Mr. Tajul yang ke-30 ni, Mimie tempah khas rainbow cake untuk suami tercinta. Kami celebrate pada 20.10.2012 jam 12 tengah malam. Time ni Batrisyia dah tido pun.. Hehehe..

Buat suami tercinta,
Terima kasih kerana hadir dalam diri sayang sebagai seorang suami dan ayah kepada anak-anak kita..
Terima kasih di atas bimbingan dan panduan hidup berlandaskan syariat agama..
Terima kasih dengan segala kasih sayang, cinta dan pengorbanan buat sayang dan anak-anak..
Terima kasih untuk segalanya sayangku (Ceewaahh... Jiwang sikit hari ni)


Mengimbau kenangan bersama suami ni sangat2 menusuk kalbu. Keikhlasan Mr. Tajul membuatkan Mimie menerimanya sebagai suami dengan berkat dan doa restu kedua orang tua kami.. Alhamdulillah..

LOVE U SO MUCH HUBBY...!!!!

Mengimbau masa tunang dulu2.. Hehehe
Mengimbau masa tunang dulu2.. Hehehe

6 comments:

  1. wah.. tunang pun ada photoshoot lagi yer..
    happy birthday wat suami..
    moga pjg umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      tunang kat umah mama dan abah Mimie di Putrajaya. Pastu kawan Mimie mmg jurufoto wedding. So syg pulak kalau tak outdoor..

      Delete
  2. la.. mengimbau time tunang2 plak da... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin..
      Sebab duk belek2 folder masa tunang dulu..
      Tu yang mengimbau kenangan tu.. Hehehe

      Delete
  3. so sweet..appy besday tu mr tajul...semoga dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG