Wednesday, October 24, 2012

PHILIPS AVENT 3 IN 1 STERILIZER

Alhamdulillah... Tercapai hasrat nak belikan sterilizer untuk Batrisyia. Hope Batrisyia dan adik Batrisyia dapat banyak manfaat lepas ni.. Hehehehe

Sebenarnya dah lama nak beli sterilizer ni. Cuma tunggu yang betul2 offer baru dapat beli. Puas hati beli kali ni. Memang offer kaw kaw.. Harga asal RM349.00 tapi lepas less Mimie dapat RM279.00.. Berbaloi kan menunggu.. Hehehe..

Ni kira advance birthday Batrisyia untuk bulan depan ye.. (^_^)

Alhamdulillah

Sehari order dah sampai (^_^)

Si kecil yang excited semasa buka bungkusan

Batrisyia punyer.. (^_^)

6 comments:

  1. sebenarnya mama dia yang nak... ;)

    ReplyDelete
  2. Hahaha...
    Lin.. Manfaat untuk anak2 jgk..
    Nnt kita due bsalin dekat2 tau..
    Take care..

    ReplyDelete
  3. murah nye...saya pun ngah cari2 benda alah ni..

    ReplyDelete
  4. Allene, lama x update blog? blm break the news lagi kan psl 'berita baik' tu kat blog...hehe..

    congrate for both of u!

    ReplyDelete
  5. Jgn kata Batrisyia yg exited, mama pun sama juga kan. Dah ada ni mudah dah nak jaga botol/puting susu Batrisyia dana adiknya.

    ReplyDelete
  6. Salam, huh murah tue! Nanti kalo dah ader baby baru ingat nak beli jgklar. Dulu ader avent sterilizer jgk tapi dah buang sebab lipas dah beranak.. HU3...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG