Tuesday, November 27, 2012

MAHA OH MAHA...!!!

Serius mood untuk menulis tersangat la malas.. Sorry kepada semua tak dapat nak BW buat masa sekarang.. Mimie hutang dulu ye... Nanti Mimie BW balik.. Hehehe

Sebenarnya hari ni nak cerita pasal pengalaman ke MAHA 2012 di MAEPS hari Sabtu lepas.. Fuuuhhhh...!!!! Serius takkan pergi lagi naik kereta lepas ni.. Biar la merempit dengan suami je kalau nak pergi.. Teramat la ramai manusia yang datang..

Yang paling mendukacitakan takde orang yang jaga laluan kenderaan masuk. Tapi orang duk collect duit untuk parking tiket ramai pulak. Masuk pulak kena bayar RM3. Bayangkan jalan keluar hanya satu pintu sahaja sedangkan cabang untuk kereta keluar masuk parking tersangat2 la banyak.. Oh pleasee lepas ni tolong tengok keadaan ni dan fikirkan alternatif terbaik untuk MAHA akan datang... Adoiyaii...

Mimie, Mr. Tajul dan Batrisyia masuk pintu MAEPS jam 1215 tengah hari. Start masuk tu terperangkap hampir 2 jam. Last2 kitaorang decide balik je.. Pergi jalan2 Alamanda abis cerita. FYI dapat keluar dari MAEPS jam 3.45 petang...!!! Fuhh...!!!! Sabau jer la...

Hubby tanya.. "Nak pergi lagi ke sayang..??".. Takpe la abang.. Kita gi naik motor je la lepas ni.. Kuikuikui...

Dalam MAEPS sementara nak keluar..

12 comments:

  1. tak pernah pun jejak kaki kat MAHA nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 tahun sekali je ada..
      tiap kali mesti ramai org..
      hehe

      Delete
  2. Ish3 ramai betul org! Tak sanggup nak datang..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pergi waktu kerja kot baru tak ramai org..
      tapi kena amik cuti la.. hehe

      Delete
  3. teringin nak pegi..tapi bile dgr rmai yg citer sesak..terus tak jd nk pegi..

    ReplyDelete
  4. nak pergi lah nnt...hrp2 tak hujan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn pergi tgh hari..
      waktu puncak tu..
      hehe

      Delete
  5. sakitnya hati klu jem macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sakit ati klu tperangkap dlm jem ni..
      tmbh2 klu tak bergerak lgsg..

      Delete
  6. tak pernah g lagi...malas nak bersesak..

    ReplyDelete
  7. nory tak pergi lagi, padahal dekat je dgn umah...hehehe

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG