Thursday, November 15, 2012

Salam Maal Hijrah dan Happy Anniversary (^_^)

Salam Maal Hijrah buat semua pembaca blog Mimie.. Hari ni merupakan hari ulang tahun perkahwinan Mimie dan Mr. Tajul yang ketiga dalam kalendar islam.. 1431H~1434H..

Alhamdulillah.. Usia perkahwinan 3 tahun ni banyak mengajar Mimie tentang kehidupan yang indah. Suka duka kami kongsi bersama..

Dengan hadirnya tahun baru ini kami sekeluarga memohon kepada Allah SWT memudahkan urusan kami sekeluarga, murahkan rezeki kami sekeluarga dan di berikan kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Amiinnnn...

Mimie masih bercuti di Dungun umah FIL.. Sabtu ni baru balik KL. Ni pun baru je balik dari Kuala Terengganu sambut anniversary. Sangat seronok.. Dapat hadiah baju batik dan kaftan dari suami.. Mimie pulak hadiahkan kemeja baju batik untuk Mr. Tajul..

Gambar2 Mimie upload next week ye.. Ni pun update blog guna android dalam IPAD.. So xde mood nak upload gambar lagi.. Hehe.. Ok readers.. Papai...

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG