Wednesday, December 5, 2012

2nd Check Up Adik Batrisyia

Alhamdulillah...

Hari ni genap 15W Mimie mengandungkan anak kedua kami. Pemeriksaan hari ni semua ok. Urine ok.. Tekanan darah ok. Berat badan ok. Berat naik 500g dari check up sebelum ni.. Gigi ok.. Takde gigi rosak, takde gigi berlubang, takde gigi tampal.. Semua okay..

Yang paling seronok hati ni 1st time dapat dengar denyutan jantung baby.. Ya Allah... Gembira sangat hati hanya Allah sahaja yang tahu.. Kalau Mr. Tajul ada sekali mesti seronok dengar zuriat yang Mimie kandung untuknya sudah berdegup jantung. Tapi Mr. Tajul awal2 pagi dah call dan mesej said sorry sebab tak dapat teman coz kena kursus kat Johor since semalam. InsyaAllah esok dah balik.. Takpe la hubby, next check up abg teman ye..

Seperi biasa.. Bekalan ubat yang Klinik Putrajaya bekalkan ade 4 jenis yang kena makan semuanya..
1. Folic Acid
2. Iron Tablet
3. Vitamin C
4. Vitamin B Complex

Ok readers.. Nanti story lagi.. Papai... (^_^)

3 comments:

  1. awal2 prgnt mmg best kan...best sgt2..:)

    ReplyDelete
  2. mmg bestkan..hai lah teringin lak nak peknen sekali lg..hehe

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG