Sunday, December 2, 2012

Seronoknyer Hujung Minggu (^_^)

Aktiviti hujung minggu sangat menyeronokkan.. Ada saja aktiviti yang diisi untuk Mimie dan keluarga.. Semalam Sabtu kami sekeluarga ke Kajang.. Bawa anak2 berjalan bersama memang seronok..

Hujung minggu jugak la Mimie akan masak untuk kami sekeluarga.. Hari2 biasa pun tiap2 hari masak. Since dah masuk trimester kedua mengandung ni, Alhamdulillah.. Aktiviti memasak semakin aktif semula. Balik keje mesti masak. Kalau hujung minggu tak payah cakap la.. Breakfast, lunch, dinner wajib masak.. Kadang2 tu buat minum petang.. Seronok masak untuk keluarga ni.. Sebab tu anak2 dan suami bertambah sayang.. Hahaha...

Pagi ni Mimie masak nasi lemak.. Seronok tengok suami dan anak2 makan.. Siap bertambah.. Hehe.. Ok la readers.. Nak siap2 ni.. Hari ni hubby nak bawa Mimie dan anak2 ke Mid Valley.. Ade Expo Mummy and Baby.. Boleh la survey or kalau dah berkenan leh shopping terus untuk anak2 kami.. Ok.. Papai... (^_^)

1 comment:

  1. mmg seronok dpt masak utk suami & anak2 pastu diorg makan sampai licin pinggan lg best kan

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG