Tuesday, January 15, 2013

Macam tu je ending dia...

Malam tadi Mimie dan husband seperti biasa mengadap cerita kegemaran setiap minggu...

MERLIN SEASON 5

Serius sangat2 frust ending macam tu jek.. Author mati pulak tu.. Lain kali naik la naga awal2.. Yang gi naik kuda tu sapa suruh. Pastu banyak pulak cakap masa perjalanan. Kalau kurang waktu berhenti untuk bercakap takdenyer Author tu mati (Emo pulak.. Hahaha)

Tapi memang tak best la ending die. Penat je mengikuti siri demi siri dari season 1. Adoi.. Terima je la kannn... Hehehe


1 comment:

  1. tak dan nak tengok ..udah tertidur hehehe nampak gayenya pas ni tgk kat tonton je lah..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG