Wednesday, February 6, 2013

24 WEEKS ALREADY... (^_^)

Alhamdulillah...

24 minggu kandungan Mimie.. Dah 6 bulan baby dalam perut ni.. Semoganya dipermudahkan. Semalam check up baby semua ok.. Berat badan naik ok.. Tekanan darah ok.. HB ok.. Urine ok.. Semua ok. Setakat ni buku pink Mimie still lagi tag PUTIH.. Hohoho.. Macam Batrisyia dulu pun dari awal buka buku sampai la bersalin buku pink mengandungkan Batrisyia Tag PUTIH..

Minggu depan cuti CNY.. Tak sabar rasanya.. Mimie amik cuti seminggu sampai next isnin CNY.. Bos tanya awak raya jugak  ker?? Hehehe.. Saje je cuti duk umah dengan suami dan anak-anak.. Next month pulak wedding adik lelaki Mimie.. Rumah perempuan kat Cheras. So tak perlu la nak apply cuti nak menghantar nanti. Minggu lepas tu kena la cuti lagi coz nak balik Kuantan untuk majlis sambut menantu. Hope semuanya dipermudahkan.

Weekand ni Mr. Tajul nak bawa Mimie dan anak-anak jalan-jalan Alamanda.. Lama dah tak datang sini walaupun hari2 datang Putrajaya. Pastu Mr. Tajul nak bawa kami ke Bagan Lalang. Boleh pekena ikan bakar dan seafood.. So far kami sekeluarga takde masalah alergik seafood dan takde masalah kolestrol tinggi.. So nak makan manyak2 gitu.. Boleh..??? Hahaha... Kat Bagan Lalang ni ada pantai.. Mimie tak pernah sampai sini tapi dah survey melalui blog2 yang dah pernah pergi. Tak sabar nak pergi. Lagipun dalam 30-40 minit dari rumah kami. So boleh balik hari je.. Huhu.. Ok reader.. See u..

Papai... (^__________^)

Preggy lady with sweet icha (^_^)

2 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG