Monday, February 25, 2013

Minggu Persiapan Adik Kahwin

Minggu ni busy yang amat.. Hantaran adik lelaki tak siap lagi. Padahal akad nikah 01 Mac ni. Adoi.. Hope semuanya dipermudahkan. 1st time anak lelaki Haji Sabri nak kahwin. So kelam kelibut la sikit. Nak terima menantu perempuan pertama. Hehe

Cuti untuk kenduri minggu depan kat umah Abah dan Mama pun tak apply lagi. Baru semalam bincang cuti dengan Mr. Tajul. Kena tengok juga jadual kerja Mr. Hubby ni. Sibuk memanjang jer.. Huhuhu..

Minggu lepas dan minggu ni pulak tengah ganti puasa berderet hari. Takut tak sempat ganti pulak. Due bulan Mei ni. Nanti dah pantang 44 hari terus sambung puasa awal Julai. Takut betul tak sempat. Mr. Tajul dah bising2 hehe... Alhamdulillah.. Dh tak banyak nak ganti dah ni. (^_^)

8 comments:

  1. memang busy kalau buat kerja kahwin ni...
    lagi2 kalau majlis belah perempuan, lagi pening kepala...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..
      ni kenduri adik lelaki..
      tapip busy jgk..
      adik lelaki ni tau harapkn kakak2 die je buat..
      haha

      Delete
  2. alamak... terlupa ganti puasa... =( kena start da ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena start dh lin..
      nnt xsempat..
      due kita dekat2 tu..
      hehe

      Delete
  3. semoga majlis berjalan lancar, amin...

    ReplyDelete
  4. huhuu...ak ada lg 4 ari blm ganti...aritu tgh2 mood ganti (sblm preggy), xsihat la...keje tgh byk la...

    huhuu...next year siap la ak berganti hmpir sebulan...huwaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe na..
      pelan2 ganti..
      insyaAllah boleh tu..

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG