Wednesday, March 20, 2013

Supplement Untuk Mimie (^_^)

Pengalaman mengandung anak ni berbeza-beza. Since preggy 2nd baby ni selera makan tak berapa sangat. Sampai Mr. Tajul pun risau asyik suruh makan jer.. Sejak buka buku pink pada minggu ke 11 preggy sampai la 30 minggu ni berat naik 5 kilo. Puasa tak abis ganti lg. Bila ganti for sure turun balik berat ni. Tapi mesti jugak abiskan ganti puasa bulan ni supaya bulan depan dah boleh relax2..

Mr. Tajul belikan supplement Blackmore Pregnancy Formula. Masa mengandung Batrisyia dulu pun Mimie memang ambil supplement ni. Tapi pil die memang besar gedabak la.. Nak telan kena stand by air banyak2.. Tercekik nanti.. Hahaha.. Vitamin klinik bagi pun makan jugak. Hope baby membesar dengan sihat dan comel macam kakak Batrisyia yer..

Masa mengandung Batrisyia dulu Mimie suka ambil Innershine Pati Prune. Sedap.. Mimie ambil masa 6 bulan ke atas. Untuk 2nd baby ni Mimie cuba amalkan seperti mana Mimie mengandungkan Batrisyia dulu. Seronok betul mengandung ni. Dapat perhatian lebih dari orang tersayang. (^___^)


1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG