Thursday, May 9, 2013

Bertuah Badan (^_^)

Apa yang bertuah tu...????

Bertuah sebab sekarang Mr. Hubby datang hantar makanan waktu lunch hour.. Alaa.. Orang lain hari2 lunch dengan hubby dieorang tapi tak heran pun.. Huhu..

Yang hari2 tu lain cerita. Mimie dengan Hubby bukan satu tempat kerja. Masing-masing busy dengan keje masing-masing. Nama je kerja satu Putrajaya tapi kalau lunch masing2 sendiri la. Tapi kali ni sebab Mimie dah sarat nak berjalan. Nak turun cafe pun malas. Jalan terhegeh-hegeh menyebabkan malas nak turun beli makanan. So Mr. Hubby ni dengan baik hati drive datang office hantar makanan.. Kekeke...

Bertuah badan.. Terima kasih yer sayang... Jemput makan semua... (^_^)

Nasi Ayam.. Yum.. Yum..

4 comments:

  1. memang bertuah badan tu mimi.. lin ni da sarat still drive sendiri hantar anak... macam biasa je... sebab hubby jauh sangat... sedih... T_T

    ReplyDelete
  2. syoknyer kalau hari2 cmni...

    ReplyDelete
  3. akak pon hepi gler kalau dpt lunch @ Mr Fallah hntr mknan ke opis ;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG