Tuesday, May 14, 2013

Kursus Oh Kursus!!!

Hari ni mula kursus sampai hari Khamis. Harap2 sempat la abiskan kursus ni sebelum bersalin. Risau jugak sebab dah masuk 38 minggu. Takut terbersalin minggu ni jer.. huhu

Nak travel dari rumah di Bandar Baru Salak Tinggi ke Putrajaya kemudian ke Jalan Duta sepanjang kursus ni.. Adoii.. Yang paling azab nak menghadap jem pepagi setiap hari untuk ke kursus. Tapi demi mencukupkan 7 hari berkursus untuk kakitangan kerajaan kena la hadap semua ni..

Complete kursus ni maknanya cukup sudah 7 hari berkursus.. huhuhu.. Lega nak bersalin nanti. Lepas cuti bersalin ni tak payah pikir2 pasal kursus dah.. hihihi...

3 comments:

  1. Jangan rasa nak bersalin time kat tempat kursus sudah. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      tu yg risau tu..
      abg tajul cakap tak payah kursus..
      tpi degil jugak coz nk cukupkn 37 hari berkursus utk kakitangan awam ni.. huhu

      Delete
  2. wah dah cukup 7 hari.. bestla. ayu baru 4 hari. ada kursus kat langkawi 3 ari mnggu dpn tp hubby xkasi pegi. hehe..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG