Wednesday, June 26, 2013

Terseliuh la pulak

Orang pantang terseliuh kaki. Kejadian pagi tadi. Tangga rumah abah mama pada mata akhir tak nampak. Ingat dah sampai dah. Rupanya ade satu tangga lagi. Dah terseliuh.

Alhamdulillah ade makcik Tie bidan dekat umah abah mama ni. Terus datang berurut pagi ni. Malam ni berurut sekali lagi. Alhamdulillah semuanya xde apa2. En. Suami jangan risau ye. Bidan kata ok. Doakan cepat sembuh. (^_^) ♥♥♥

7 comments:

  1. ayork...malang tak berbau.
    nasib ada tukang urut kat situ.
    semoga cepat sembuh.
    lepas ni please extra careful okeh.

    ReplyDelete
  2. Uish...nmpk cm dh bengkak kat pergelangan kaki tu...take care dear...dlm pantang pon naik turun tgga ke? duk je la kat tgkt bawah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg duk kt atas.
      Turun sebab nak perah susu simpan dlm fridge. Dah nak kena..

      Delete
  3. Ya Allah kesiannya sampai terseliuh. Mujur juga di kampung ada tukang urut. Manalah suami tak bimbang sebab sedang dlm pantang. Lepas ni duduk ajelah.. jalan pelan-pelan, moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie.. in shaa Allah.
      Alhamdulillah ade bidan kat area rumah abah mama Mimie.

      Delete
  4. Masyaallah..Kesiannya mimie...lain kali minta sesiapa tlg simpankan susu dlm fridge ya.. seriau dgr jatuh2 dlm pantang ni.. tp kalu mak bidan dah kata ok tu..lega sikit..

    apepun take care dear..

    lagi satu, thanks sbb selalu tinggalkan komen kat blog saya ya :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG