Wednesday, August 21, 2013

Makan Raya with siblings

Semalam buat makan2 raya untuk adik beradik Mimie. Maklumlah tengah cuti 3 bulan ni. Menjadi suri rumah sepenuh masa la kan. Next week hari Rabu dah nak masuk keje. Oh.. rasa macam nak jadi full time housewife je. (ToT)

Sebenarnya makan2 ni tak dirancang pun. Adik lelaki Mimie yang bakal cikgu ni datang bawa 'kawan' die. Maybe nak kenalkan kat akak die ni dulu la kot. Hehe. Takpe la adikku.. Mana2 la pilihan hati. Yang penting restu Mama Abah yang utama. So far semalam kira lulus la ur girlfriend tu datang umah. Hehe

Kebetulan pulak adik lelaki yang polis ni balik cuti beraya. Ala.. Tau2 je la polis ni mana nak dapat balik raya pertama kedua. Ni lepas raya cuti sakan la. So Mimie pun ajak la datang dengan his wife after work. Then ajak jugak my sister Along n her family. Ape lagi. Riuh rendah la umah Mimie. Abis la kawan adik lelaki tu kena interview haha.

So semua ada kecuali adik bongsu yang belajar kat UTHM. Hari ni ada exam katanya. Gud luck adik. Next time buat makan2 lagi. Semalam masak nasi beriyani, rendang ayam, ketupat n lemang. Dessert pulak puding ice cream and pavlova. Ok la. Si kecil Aqilah dah bangun tido. Next time Mimie story mory lagi. Papai...

3 comments:

  1. bestkan mkn adik beradik.hehehe.meriah rasa,

    ReplyDelete
  2. meriah nyer kan biler da ramai2 berkumpul gini... mcm2 cerita keluar ;)

    ReplyDelete
  3. seronok beraya ni. leh jumpa dan berkumpul...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG