Monday, August 12, 2013

Raya Ketiga 2013

Raya ketiga 2013 sekitar dungun. Rancangan awal ialah famili Mimie dari Kuantan datang ke Dungun beraya di rumah famili in law dan umah mak su Mimie. Lepas tu kami nak ke Kuala Terengganu. Tapi oleh sebab malam tu ade game Malaysia VS Barcelona, terus cancel program ke Kuala Terengganu sebab geng2 lelaki iaitu my hubby, abah, abang ipar dan adik lelaki nak tengok game kat TV. Sorry kepada my bff tak dapat berayo ke umah korang tahun ni. My hubby cakap kita jumpa beraya di KL nanti yer.. ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG