Wednesday, August 7, 2013

★★Raya Oh Raya #2★★

Hari semalam Mr. Hubby bawa Mimie dan anak2 ke Kuala Terengganu untuk complete barang2 raya buat kali terakhir. Alhamdulillah dah siap semua. Menunggu Syawal tiba esok hari.. sedihnya Ramadhan nak berlalu..

Alang2 ke Kuala Terengganu semalam Mimie singgah ke rumah bff Mrs. Azlina. Dah dapat baby baru. Baby girl jugak. Sama macam Mimie. Semalam baby baru usia 20 hari. Seronok dapat jumpa kawan lama. Tambahan pulak best friend sendiri. Hehe. Nanti mau raya umah Mrs. Akma dan Mrs Nik Syahida pulak. 3 orang bff ni kat area terengganu. So boleh la beraya ke rumah korang yer.. hehe..

Ok.. Nak pi bandar Dungun dengan Mr. Hubby jap. Nak betulkan subang emas yang sudah patah. Subang ni beli dengan duit mas kahwin hubby bagi. So ada sentimental value kat situ.. hehe. Wokeh.. Jumpa lagi.. Papai...

Notakakitangan : Heaven betul berblogging sekarang.. Opssss... wink.. wink ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG