Wednesday, September 25, 2013

Akhirnya dah Terjebak

Lately ni Mimie banyak update pasal breastfeeding.. Tu pun dengan produk Shaklee.. Seriusly Mimie bukan ahli Shaklee.. Mimie beli pun dari kawan yang sudi berikan harga ahli untuk Mimie. Lepas tu jiran pun mintak tolong belikan untuk die yang tengah dalam pantang sekarang.

Masa jiran beli ni Mimie pulak jadi distributor cara makan itu ini. Tu pun based on pengalaman sendiri dan google dari internet. Guideline dari kawan yang beri Mimie harga ahli untuk Shaklee jugak. So terasa dah macam ahli Shaklee pulak hahaha..

So bila fikir-fikir semula akhirnya dah terjebak menjadi ahli Shaklee. Baru register semalam. ID920470. Kawan tolong registerkan. So ada la penerangan bermacam2 bila jadi ahli Shaklee ni. Tapi nawaitu utama Mimie jadi ahli Shaklee ni bukan untuk berniaga or cari orang or paksa orang beli dengan Mimie. Nawaitu utama Mimie adalah untuk kegunaan diri sendiri dan kebaikan untuk keluarga.

Alhamdulillah produk ni sesuai dengan Mimie dengan izin Allah. Banyak kegunaan untuk Mimie dan keluarga. Lepas jadi ahli ni boleh la beli produk kesihatan untuk ibu bapa Mimie and in law. So friends.. If u're interested nak beli dengan Mimie meh ler.. Alamak dah terpromote pulak.. Mimie bukan nak cari untong. Coz nawaitu utama adalah kegunaan sendiri.. Just nak tolong kekawan kalau nak beli la.. Mimie tak paksa ok.. Mimie bagi harga ahli.. Opppss.. Boleh ke bagitau on public nak bagi harga ahli ni???

Kebaikan dikongsi bersama.. Apa-apapun bersyukur dengan rezeki yang diberikan oleh Yang Maha Esa..

1 comment:

  1. Terjebak utk kebaikan dan lagipun memang menggunakan pada kakak itu lebih baik sebab dapatlah harga yg lebih murah kan..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG