Thursday, September 12, 2013

Summer camp di Port Dickson (T_T)

Khamis Jumaat Sabtu dan Ahad minggu lepas Mimie attend program under Universiti Putra Malaysia. 4 hari 3 malam yang sangat2 mengharapkan masa cepat berlalu.. Mana taknya kena tinggal baby Aqilah yang baru masuk 3 bulan. Alhamdulillah stok susu Mimie simpan cukup sepanjang peninggalan Mimie.

Alhamdulillah kakak Batrisyia pun dah pandai jaga adiknya. Lega hati mama sebelum tinggalkan anak2. Hari Ahad tu memang habis program terus nak cabut balik. Sepanjang 4 hari tu kerja Mimie pam susu untuk cover stok susu yang dah makin susut.

Hari ni tunggu set penyusuan shaklee sampai kat ofis untuk banyakkan susu. Dah order hari selasa. InshaaAllah hari ni sampai (^_^)

Dinner sebelum ke summer camp (T_T)
Teman Batrisyia sebelum bergerak ke PD
Alahai anak dara ni mandikan doll die..
Ha.. Time ni nak balik dah (terpapar kegembiraan wajah masing2)
Berakit melawan ombak Mission Uncomplete haha
Gerakkan kereta buatan sendiri guna belon
 
Apa-apa pun pengisian banyak di pelajari sepanjang program..
(^_^)

8 comments:

  1. ololo comelnyer batrisya tu siap mandikan doll dier lagi...gegirl memang suka sangat ngan doll sama la ngan anak saya..lepas tu suka sangat ngan kaler pink kan..

    ReplyDelete
  2. amboii overrr taw mandikan doll.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..
      suke bebenor mandikan doll

      Delete
  3. Empat hari tinggalkan dua-dua anak dara memang bila selesai apa lagi cabut terus baliklah... rindu dah satu hal, nak bagi nenen kat adik satu hal juga kan Mimie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup kak zakie..
      sebab baby 100% susu ibu
      tu yg kesian klu tinggal..

      Delete
  4. comelnya batrisya mandikan doll... hiihih mesti tengok mama dia mandikan adik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lin..
      semua nak ikut..
      susu adik
      mandikan adik
      bedakkan
      mcm2 la..
      hehe

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG