Wednesday, November 27, 2013

Need a vacation

I need a vacation...
Wahhh... ni mood ke laut dah ni...
Seriously sangat2 penat. Tapi tak tau la penat ape.. haha...

Maybe penat mengemas rumah. Selepas renovation extend dapur beberapa minggu yang lalu menyebabkan operasi pengemasan besar besaran. Actually hubby yang lebih buat kerja haha..Mimie ni kemas kecik2 dengan anak2 je. Huhu

Tapi bagusnya Encik hubby ni takde pulak merungut sakit2 badan lepas operasi mengemas2 rumah. Tapi as a good wife yg memahami hubby kena la picit2 dan bagi massage setelah banyak hubby berbakti dalam proses pengemasan (statement tak boleh blah hahaha). Kesian juga hubby. Thank you so much dear tolong cantikkan my territory (dapur kesayanganku).

Vacation....?????
InshaaAllah bulan 12 ni memang musim kami travel. Travel and celebrate our anniversary of wedding and engagement. Kalau takde aral pertengahan bulan 12 ni nak cuti-cuti dalam Malaysia. Bawa anak2 jalan2. Tahun depan kakak Batrisyia dah nak masuk sekolah 4 tahun. Pendedahan awal kepada persekolahan. Semoga anak2 Mama dan Ayah jadi anak yang cemerlang dunia akhirat. Amiiinnn.

3 comments:

  1. wah... extend rumah.. best2...
    bukan aritu br naik genting ke. kikkiki amboi.. alasan la tu nak cuti sbb penat.. :P

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya ...nak kemana tu..
    nory pon terasa nak travel sebelum "meletop" bulan 3 nnt..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. salam mimie...wah nak bercuti ke mana tu?

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG