Friday, November 29, 2013

SKT dan HRMIS

Hujung tahun ni sibuk dengan Sasaran Kerja Tahunan (SKT). Nak kena key in markah dalam HRMIS. Sapa yang kerja government ni tahu2 je la line untuk HRMIS. Kadang-kadang ok. Kadang-kadang menguji kesabaran betul. Sabar jer la..

Apa-apa pun mesti siapkan sebelum pertengahan Disember 2013. Tak lama dah nak abis tahun 2013. Umur pun meningkat setahun lagi. Sebelum nak masuk 3rd series ni banyak yang nak dicapai. 2015 dah masuk 3rd series.. Semoga dengan izin Allah tercapai apa yang dirancang. Amboi.. Jauhnya fikir sampai 2015. Tahun depan baru 2014. Hehehe..

Ni berblogging sementara menuggu line HRMIS. Nak key in markah sorang-sorang alahai... Sabar Mimie.. U can do it..!!!! Ok reader.. Nanti Mimie terjah you all punyer blog ok..

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG